Algemeen

'The Purge' kan Frank Grillo weer terugbrengen

De acteur is nog helemaal niet klaar met de franchise!

door Jim Pedd om 18:11 in Algemeen
Nu The Forever Purge gepland staat als de laatste film in de franchise, blijkt acteur Frank Grillo er nog niet klaar mee te zijn. Hij denkt dat hij nog altijd terug kan keren.

"James De Monaco en ik hebben het over nog een Purge-film," aldus Grillo tegenover Collider. "Hij nam niet eens zo heel lang geleden contact met mij op. Hij en producent Sébastien [K. Lemercier] vroegen mij: 'Wat denk je ervan?' en ik zei: 'Wat denken jullie ervan?' Dus ze legden uit dat ze gesprekken hebben gevoerd met Universal 'en we zien Leo Barnes terugkeren in de volgende Purge-film als we iets goeds kunnen bedenken'. Ik heb gezegd dat ik er klaar voor sta."

De franchise
De franchise speelt zich in de nabije toekomst af. De Amerikaanse overheid laat zijn bevolking elk jaar gedurende 12 uur alle geweldsdaden plegen zonder dat die bestraft worden. Gedurende 12 uur is het leven dus enorm gevaarlijk.

In de laatste film zien we de nasleep van het verkiezingsjaar. We volgen Adela en Juan, die zich verschuilen in een Texaanse ranch, nadat ze voor een drugskartel moesten vluchten in Mexico. Het gaat mis als mensen blijven Purgen, zelfs al is de tijd vop.

De film staat voor release in juli gepland.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Q Jones18

Avatar

Ik hoop het. Zijn Purge films waren de beste.

EntertainmentWatcher

Avatar

@Jim Pedd:

''...zelfs al is de tijd vop.''

vop??? zou voorbij niet beter zijn?

Draven

Avatar

Sommige purgefilms zijn wel aardig maar met dit concept moet het beter kunnen. Het moet gewelddadiger en bruter worden. Er zijn zoveel mogelijkheden.

NieuwsFilm

meest populair