Celebrity

Actrice Anne Hathaway heeft een zeer opmerkelijke 'allergie'

Elke naam is goed zolang het maar maar niet haar eigen naam is...

door FilmTotaal om 09:53 in Celebrity
In 2021 zullen maar weinig films uitkomen met een naam die beter bij onze huidige situatie past dan Lockdown. De hoofdrollen in deze misdaadkomedie zijn neergelegd voor Chiwetel Ejiofor en Anne Hathaway. In een interview met Jimmy Fallon waarin ze de film promoot, bekent de actrice dat ze haar eigen naam te erg voor woorden vindt.

Noem me 'Annie'!
Anne Hathaway is een geliefd actrice met een hele hoop fans, maar stiekem ergert de actrice zich kapot aan al haar fans die haar altijd maar 'Anne' blijven noemen. "Er is maar één iemand die mij 'Anne' noemt," vertelt ze, "en dat is mijn moeder. En alleen als ze echt heel boos op mij is!"

De echte naam van Hathaway is 'Annie' en telkens als ze op de rode loper staat of als fans haar aanspreken met 'Anne' is ze bang dat ze iets verkeerds gedaan heeft. "Noem me alsjeblieft gewoon 'Annie!'"

Wees creatief
Op haar veertiende heeft de Amerikaanse actrice de, in haar ogen, verschrikkelijke beslissing genomen om, toen ze zich bij de SAG (Screen Actors Guild) voegde, aan te geven dat haar naam 'Anne' was. Het is, als ze er nu op terugkijkt, een van de grootste fouten die ze ooit gemaakt heeft.

Hathaway stimuleert haar vrienden en iedereen om haar heen haar leuke bijnamen te geven. Zolang het maar geen 'Anne' is. Mocht je haar dus een keer zien: wees creatief!

NieuwsFilm

meest populair