Video

Heerlijke trailer 'Breaking News in Yuba County' met o.a. Mila Kunis

Ook Allison Janney (I, Tonya) en Awkwafina (Jumanji: The Next Level) maken deel uit van de cast!

door Jan-Peter Rook om 12:03 in Video
Breaking News in Yuba County is een zwarte komedie over Sue Buttons, een vrouw die haar man op heterdaad betrapt in bed met een andere vrouw, waarna hij door een hartaanval komt te overlijden. Ze begraaft zijn lichaam en geeft haar man als vermist op. Check hieronder de heerlijke trailer!


Sue (Allison Janney) gebruikt haar nieuwe bekendheid in haar voordeel. De waarheid verhullen blijkt toch moeilijker dan verwacht, wanneer ze haar geheim moet verzwijgen tegen de politie, criminelen en zelfs haar halfzus (Mila Kunis).

Duistere komedie
Breaking News in Yuba County staat op naam van regisseur Tate Taylor, bekend van onder meer The Help en The Girl on the Train. De film wordt omschreven als een duistere komedie die laat zien hoe extreem ver sommige mensen gaan voor een beetje aandacht.

De rest van de cast bestaat uit Awkwafina, Regina Hall, Wanda Sykes, Jimmi Simpson, Juliette Lewis, Matthew Modine, Ellen Barkin, Samira Wiley, Bridget Everett, Clifton Collins, Jr. en Keong Sim.

De film zou in eerste instantie vanaf 4 februari in de Nederlandse bioscopen draaien, maar de lockdown steekt hier een stokje voor. Het is dus even afwachten wanneer we de film nu op het witte doek kunnen bewonderen.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair