Celebrity

Miley Cyrus trekt opnieuw al haar kleren uit

De zangeres stond wild feestend bovenop een hoteldak.

door FilmTotaal om 11:30 in Celebrity
Miley Cyrus weet als geen ander hoe je een wild feest moet bouwen. Woensdag was de Wrecking Ball-zangeres aanwezig op het verjaardagsfeest van The Flaming Lips-frontman Wayne Coyne en daar ging ze natuurlijk weer helemaal los. Cyrus eindigde zelfs naakt op het dak van een hotel...

Zanger Wayne Coyne mocht woensdag alweer zestig kaarsjes uitblazen en voor die speciale gelegenheid had hij het Hollywood Roosevelt Hotel in Los Angeles afgehuurd. Ook zijn goede vriendin Miley Cyrus was te gast en dat is een spectaculair feest natuurlijk gegarandeerd.

De twee raakten bevriend toen Cyrus de rockzanger in 2014 op Twitter feliciteerde met zijn verjaardag. Coyne gaaf haar toen zijn telefoonnummer en sindsdien hebben ze iedere dag contact. "Als ik vraag wat ze aan het doen is, stuurt ze me gewoon een foto waarop ze aan het plassen is", zei Coyne eerder over de wilde zangeres.

Onder invloed?
Woensdag bij het feest van Coyne deed Cyrus net zo wild. Op Instagram onthult ze naakt op het hoteldak te zijn geklommen. Het Hollywood Roosevelt Hotel is twaalf verdiepingen hoog, dus hoogtevrees lijkt Cyrus niet te hebben.

Of de zangeres onder invloed was tijdens deze actie, is niet bekend. Cyrus maakte vorig jaar bekend voortaan haar leven te willen leiden zonder alcohol, maar moest later ook toegeven al eens de fout in te zijn gegaan.

Illegaal
Overigens was het feest van Coyne illegaal. Op dit moment is het namelijk vanwege de coronapandemie verboden in Los Angeles om bijeenkomsten te organiseren met mensen buiten het eigen huishouden.NieuwsFilm

meest populair