Featured

Captain America kan op deze manieren terugkeren in het MCU

Chris Evans weet van niets, maar we speculeren erop los.

door Jim Pedd om 08:59 in Featured
Acteur Chris Evans ontkent iets te weten van een eventuele terugkeer als Captain America in het Marvel Cinematic Universe. Dat liet hij weten naar aanleiding van een bericht van Deadline. Het vakblad claimde op basis van anonieme bronnen binnen Marvel Studios dat de acteur in onderhandeling was voor een of twee nieuwe films.

Ongeacht wat Chris Evans zegt, is het natuurlijk interessant om te speculeren. Stel dat hij toch terugkeert in de franchise? Hoe zou dat dan kunnen gebeuren?

Einde verhaal
Toegegeven, het leek erop dat het verhaal van Steve Rogers ten einde kwam met Avengers: Endgame. Samen met de Avengers wist hij Thanos te verslaan. Aan Steve de opdracht om de Infinity Stones terug te brengen naar het moment in tijd waar ze hoorden.

Maar Steve Rogers besloot niet terug te keren en bleef in het verleden. Daar danste hij dan eindelijk, na al die jaren, met zijn grote geliefde Peggy Carter. Om als oude Steve Rogers terug te keren, zodat Sam Wilson zijn schild kon krijgen.

Meerdere mogelijkheden
Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden voor de eventuele terugkeer van Chris Evans. Allereerst kan Marvel Studios ervoor kiezen hem terug te brengen als de oude Steve Rogers. Hij zou dan als een mentorfiguur kunnen dienen voor onder meer Sam Wilson, die worstelt met de verantwoordelijkheden die horen bij het Captain America-schild.

Een andere mogelijkheid is om een jongere versie van Cap terug te brengen. Het MCU heeft al een aantal films gemaakt die zich in het verleden afspelen. Dat betekent dat er heel wat mogelijkheden zijn om de geschiedenis van Steve Rogers te bekijken.

Een derde mogelijkheid ligt in de alternatieve tijdlijnen die verkend gaan worden in Phase 4. De serie Loki speelt zich bijvoorbeeld af in een andere realiteit van het MCU. Het is zodoende mogelijk dat Captain America te zien is in een alternatief universum of een andere tijdlijn.

Nog een andere mogelijkheid heeft te maken met de aanstaande introductie van superschurk Kang the Conquerer. Die staat erom bekend dat hij door de tijd reist. Wellicht dat Captain America moet terugkeren om hem te helpen verslaan.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shellghost

Avatar

Hydra gaat ook met de tijdlijn zitten fucken en brengen een evil versie van Capt. Dus moeten de good guys weer timetravelen om de echte te redden.
Aka Secret Empire.

Letten jullie op bij Disney?

NieuwsFilm

meest populair