De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Outside the Wire (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mikael Håfström | Cast: Damson Idris, Anthony Mackie, Emily Beecham, e.a.
Wanneer dronepiloot Harp een direct bevel negeert en er door zijn schuld twee voetsoldaten sneuvelen, wordt hij naar een levensgevaarlijke oorlogsgebied op de grens van Oekraïne gestuurd om daar de realiteit van oorlogsvoering te leren kennen. Daar krijgt hij samen met een androïde-officier genaamd Leo de taak om een aantal kernwapens op te sporen voordat deze in handen vallen van terroristen.

Easy A (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Will Gluck | Cast: Emma Stone, Amanda Bynes, Stanley Tucci, e.a.
Scholiere Olive is een typisch muurbloempje. Maar door een valse roddel, notabene verspreid door haar beste vriendin, verwerft zij plotseling de reputatie van slettenbak. Hoewel haar imago daardoor flink beschadigd raakt, zien anderen haar wel steeds meer als seksexpert. Olive besluit dan ook om de roddelmachine slim te zetten om er een slaatje uit te kunnen slaan.

Line of Duty (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven C. Miller | Cast: Aaron Eckhart, Courtney Eaton, Ben McKenzie, e.a.
De dagen van politieman Frank Penny zijn niet echt bijzonder spannend, maar dat verandert wanneer de dochter van zijn chef wordt ontvoerd. Penny besluit alles op het spel te zetten om haar te redden. Tijdens zijn zoektocht wordt hij op de voet gevolgd door Ava Brooks, een jonge vlogster die de hele operatie livestreamt. En terwijl heel New York toekijkt, beginnen de twee zo een race tegen de klok.


En verder onder meer...

Animatie
The Big Trip (2019)

Documentaire
Crack: Cocaine, Corruption & Conspiracy (2021)

NieuwsFilm

meest populair