Algemeen

Tweede 'Edge of Tomorrow'-film wordt veel kleinschaliger

Maar of de film er komt hangt van Tom Cruise en Emily Blunt af.

door Jim Pedd om 08:55 in Algemeen
Regisseur Doug Liman zegt dat als er een nieuwe Edge of Tomorrow-film komt, dat een kleinschaligere film wordt. Tegelijk hangt het komen van de film vooral af van de agenda's van Emily Blunt en Tom Cruise.

Al sinds 2014 wachten we op een nieuwe film in de franchise. De eerste film liet Blunt en Cruise zien als soldaten in een keiharde oorlog tegen een horde buitenaardse wezens. Elke dag weer moesten ze opnieuw beleven en kwamen ze om het leven in de strijd. Het scenario voor een tweede film ligt al lange tijd stil.

Nieuwe film
Nieuwe ontwikkelingen blijven al lange tijd uit. Maar Liman zegt dat hij nog altijd hoopt de film gemaakt te krijgen.

"Ik heb het idee van een meer door personages gedreven tweede film altijd heel interessant gevonden," aldus Liman. "Omdat je normaal de dingen juist andersom doet. Dus dat was mijn invalshoek voor de ontwikkeling van dit vervolg, omdat Tom Cruise en Emily Blunt zo'n fenomenale acteurs zijn."

"Ik heb soms het gevoel dat een vervolg alleen maar meer explosies moet laten zien. Maar geen enkele explosie gaat het beter doen dan wat je zult zien als Tom Cruise en Emily Blunt samen in een scène zitten."

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Ik begrijp de vraag om een vervolg maar het is een val waar je niet in wilt trappen als filmmaker.
De film was leuk. Laat het daar.

NieuwsFilm

meest populair