Chris Evans mogelijk twee keer terug als Captain America

Chris Evans mogelijk twee keer terug als Captain America

Maar hij ontkent het zelf vooralsnog.

Chris Evans keert volgens Deadline terug als Captain America in het Marvel Cinematic Universe. Mogelijk is hij zelfs in twee projecten te zien.

Het gerucht gaat dat Chris Evans op het punt staat om een deal te tekenen voor zijn terugkeer in de filmfranchise. Die terugkeer zou niet voor slechts één project zijn, maar voor twee films. Hoewel niet duidelijk is wat het zou worden, is het verhaal dat hij geen nieuwe solofilm krijgt als Captain America.

Evans ontkent
Interessant is dat Chris Evans zelf aangeeft dat de terugkeer nieuws voor hem is. Hij gaf op Twitter aan van niets te weten:



De vraag is wat daar achter zit. Het kan goed zijn dat Deadline wel gelijk heeft en men op het punt staat een deal te sluiten. Evans zal dan nu nog niks kunnen en mogen zeggen, omdat er nog geen deal is en Marvel Studios hem daar geen toestemming voor heeft gegeven.

Het is dus even afwachten hoe de boel zich ontwikkelt, maar we hebben nu al in het vooruitzicht dat als het nieuws klopt, Evans mogelijk wel twee keer te zien is in een MCU-film.

NieuwsFilm

meest populair