Algemeen

Verrassing: Marvel Studios brengt Captain America-acteur Chris Evans terug

De acteur zou in een of twee films terugkeren.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Groot nieuws vanuit Marvel Studios. Niemand minder dan Chris Evans keert terug voor een nog onbekend project.

Deadline meldt dat de acteur een deal heeft gesloten met Marvel Studios om toch weer terug te keren als Steve Rogers, a.k.a. Captain America. Dat is ergens wel opmerkelijk nieuws, want Avengers: Endgame rondde het verhaal van het personage juist af. Tegelijk is er ook een precedent, want dat gold ook voor Scarlett Johanssons Black Widow, die binnenkort terugkeert voor een eigen film.

Geen nieuwe solofilm
Volgens bronnen van Deadline zal Evans in elk geval nog eenmaal terugkeren, maar laat het contract dat hij gesloten heeft met Marvel Studios ook ruimte open voor een tweede film. Het zal waarschijnlijk geen nieuwe solofilm worden.

De kans is volgens Deadline groot dat Evans een beetje hetzelfde gaat doen als Robert Downey Jr. na Iron Man 3. Downey Jr. verscheen daarna nog in films als Captain America: Civil War en Spider-Man: Homecoming.

Het schild aan de wilgen hangen
Lange tijd was Evans er heel duidelijk over. Hij was wel klaar met Captain America en wilde het schild overdragen. De bedoeling was dan ook dat Anthony Mackie's personage het over zou nemen.

De afgelopen maanden kwam Marvel Studios langs bij Evans om te kijken of hij toch interesse zou hebben. De laatste paar weken zou de acteur opgewarmd zijn voor het idee en nu schijnt hij dus ook getekend te hebben.

Hoe dan?
De vraag is nog hoe de acteur terug zou kunnen keren. Maar Marvel Studios zal natuurlijk een weg vinden; het bedrijf zou hem bijvoorbeeld een rol kunnen geven in een miniserie op Disney+, of in een film.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Terranova

Avatar

Erg blij mee. Maar hij zal vanwege COVID ook wel gemerkt hebben dat vastigheid wel handig is, zelfs als multimiljonair

Marklar

Avatar

Misschien een multiverse waar die de slechte cap speelt. Zoiets zal de acteur waarschijnlijk wel leuk vinden

Harmenyolo

Avatar

Mijn favoriete acteur is back!!

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

Zal wel in doctor strange in multiverse of madness zijn.

shellghost

Avatar

Secret Empire?? Dat zou cool zijn. :D

Beyonder

Avatar

Hij kan beter zijn rol als Johnny Storm weer oppakken. Deed ie goed.

Jkorpor030

Avatar

Ze hadden hem nooit moeten vervangen door een ander. Iron Man was al weg en dan Cap ook nog. Ik vond endgame dan ook vreselijk.

NieuwsFilm

meest populair