Verrassing: Marvel Studios brengt Captain America-acteur Chris Evans terug

Verrassing: Marvel Studios brengt Captain America-acteur Chris Evans terug

De acteur zou in een of twee films terugkeren.

Groot nieuws vanuit Marvel Studios. Niemand minder dan Chris Evans keert terug voor een nog onbekend project.

Deadline meldt dat de acteur een deal heeft gesloten met Marvel Studios om toch weer terug te keren als Steve Rogers, a.k.a. Captain America. Dat is ergens wel opmerkelijk nieuws, want Avengers: Endgame rondde het verhaal van het personage juist af. Tegelijk is er ook een precedent, want dat gold ook voor Scarlett Johanssons Black Widow, die binnenkort terugkeert voor een eigen film.

Geen nieuwe solofilm
Volgens bronnen van Deadline zal Evans in elk geval nog eenmaal terugkeren, maar laat het contract dat hij gesloten heeft met Marvel Studios ook ruimte open voor een tweede film. Het zal waarschijnlijk geen nieuwe solofilm worden.

De kans is volgens Deadline groot dat Evans een beetje hetzelfde gaat doen als Robert Downey Jr. na Iron Man 3. Downey Jr. verscheen daarna nog in films als Captain America: Civil War en Spider-Man: Homecoming.

Het schild aan de wilgen hangen
Lange tijd was Evans er heel duidelijk over. Hij was wel klaar met Captain America en wilde het schild overdragen. De bedoeling was dan ook dat Anthony Mackie's personage het over zou nemen.

De afgelopen maanden kwam Marvel Studios langs bij Evans om te kijken of hij toch interesse zou hebben. De laatste paar weken zou de acteur opgewarmd zijn voor het idee en nu schijnt hij dus ook getekend te hebben.

Hoe dan?
De vraag is nog hoe de acteur terug zou kunnen keren. Maar Marvel Studios zal natuurlijk een weg vinden; het bedrijf zou hem bijvoorbeeld een rol kunnen geven in een miniserie op Disney+, of in een film.

NieuwsFilm

meest populair