Celebrity

Anne Hathaway toont decolleté op Insta-foto's

De bejubelde actrice in opvallende jurkjes op Instagram.

door FilmTotaal om 18:16 in Celebrity
Binnenkort zien we actrice Anne Hathaway (The Dark Knight Rises) in de film Locked Down, die reeds op HBO Max in première is gegaan. En zo speelt ze in nog veel meer films komende tijd.

Een opvallende titel waarin ze te zien zal zijn is de live action-film Sesame Street waarin ze het menselijke personage Sally Hawthorne speelt. Andere rollen heeft ze in Bum's Rush met Bill Murray en James Gray's dramafilm Armageddon Time met Cate Blanchett, Robert De Niro en Oscar Isaac. Later zal ze te zien zijn in de misdaadthriller The Lifeboat.

In jurkjes op Instagram
De actrice, die we recent nog zagen in The Witches, duikt ook regelmatig op Instagram op. Ze zien we haar nu in een reeks foto's met gouden en een zilveren jurken, met op eentje toch de nodige decolleté. En deze plaatste ze vooral om de aandacht te vestigen op haar nieuwste film.

"Mode, en maak er mode van. #LockedDownFilm @HBOMax # Jan14," aldus de actrice bij de drie foto's, Anne won een Oscar voor Beste vrouwelijke bijrol voor haar aandeel in Les Misérables uit 2012.


De foto zien van de 38 jarige Anne Hathaway eruit ziet op de foto's? Check deze dan op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair