Vanaf Phase 4 is alles anders in het Marvel Cinematic Universe

Anthony Mackie vertelt hoe het gaat in de toekomst.

Acteur Anthony Mackie keert over een paar weken terug als Falcon in de serie The Falcon and the Winter Soldier. Hij laat weten dat Marvel-serie WandaVision het begin van een "heel ander" Marvel Cinematic Universe is.

De acteur zal straks weer in de huid van Falcon kruipen. Hij mag dan het schild gebruiken dat ooit toebehoorde aan Captain America. In de serie keren onder meer Sharon Carter en Helmut Zemo terug, maar zien we ook nieuwe personages zoals Flag Smasher en US Agent.

Heel anders
"Dit is echt heel anders dan de eerste fase," aldus Mackie. "Er zijn een boel verschillende interessante personages die ze tot leven brengen en heel veel verschillende dingen die gebeuren die mensen echt niet verwachten."

Hij kijkt er dan ook naar uit dat het publiek kan zien wat Marvel Studios voor hen in petto heeft. "Ik ben echt benieuwd naar de reactie van het publiek op alles."

Hij wilde verder niet vertellen wat er precies gaat gebeuren rond zijn personage. Maar zei wel: "Mensen gaan echt weggeblazen worden door de manier waarop deze personages tot leven gebracht worden en hoe ze het idee van wat wij denken dat een superheld is transcenderen."

NieuwsFilm

meest populair