Nieuw 'Spider-Man' kostuum in derde film te zien op setfoto's

Nieuw 'Spider-Man' kostuum in derde film te zien op setfoto's

Tom Holland heeft een iets ander kostuum aan.

Nieuwe setfoto's van Spider-Man 3 laten acteur Tom Holland in een iets ander superheldenkostuum zien dan in eerdere films. Op dit moment zijn de opnames volop bezig.

De opnames van Spider-Man 3 zijn al enige tijd bezig, maar Marvel Studios en Sony Pictures zijn er tot dusver in geslaagd om te voorkomen dat er setfoto's uitlekken. Zo zijn Doctor Strange en Doc Oc, maar ook andere Spider-Mannen op de set geweest als we alle geruchten mogen geloven. Maar beelden daarvan hebben we nog niet gezien.

Beelden van de set
Nu de opnames op de straat plaatsvinden, heeft de site Just Jared de hand weten te leggen op nieuwe beelden vanaf de set. Het kostuum dat Holland draagt ziet er een heel klein beetje anders uit dan wat we tot nu toe eerder gezien hebben.

Het blijkt dat vooral de zwarte delen van het pak rond zijn middel verwijderd zijn.

Tweet verwijderd

Mogelijk komen snel de eerste beelden van de film naar buiten. Sony zou volgens de vele geruchten eigenlijk van plan zijn geweest om die in de loop van december 2020 al naar buiten te brengen. Dat kwam niet uit, maar mogelijk krijgen we wel snel iets nieuws te zien.

NieuwsFilm

meest populair