Opvallend: 'Zack Snyder's Justice League' verandert weer van opzet

Opvallend: 'Zack Snyder's Justice League' verandert weer van opzet

De "mini-serie" is nu weer een film van 4 uur.

De bioscoopversie van Justice League uit 2017 duurde op de kop af twee uur. Toen duidelijk werd dat de Snyder Cut er zou komen werd er gesproken over een director's cut van 4 uur die als een vierdelige miniserie op HBO Max zou gaan verschijnen.

Nu is dat plan weer verandert. Het is regisseur Zack Snyder die via social media heeft onthuld dat zijn Justice League toch enkel een film wordt. Een fan vroeg hoe het nu exact zit en de reactie van Snyder was kort en duidelijk: "one shot".


Dus toch een film van 4 uur
En zo kunnen we dus sowieso niet meer spreken over een miniserie, maar wel over een ontzettend lange film die je zomaar in meerdere sessies gaat kijken. Eerder liet Snyder doorschemeren dat de film bestaat uit 'books' en misschien wel zes 'books'.

Zack Snyder's Justice League moet in maart op HBO Max gaan verschijnen. Een exacte datum is nog niet bekend. Waarschijnlijk gaat het niet lang duren voor we duidelijkheid krijgen, aangezien Snyder recent meldde dat hij al ver is met zijn versie en dat er snel een nieuwe trailer komt.



NieuwsFilm

meest populair