Algemeen

'Wonder Woman 1984' verliest koppositie aan Liam Neeson

Dit is best opvallend te noemen.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De afgelopen weken stond de superheldenfilm Wonder Woman 1984 aan kop van de Amerikaanse box office top 10, al was dat met omzetten die normaal gesproken net aan goed zouden zijn voor een notering in die top 10.

Nu is de tweede Wonder Woman-film de koppositie kwijtgeraakt aan de nieuwe film van Liam Neeson die nu voor de tweede keer in de coronatijd een hit heeft. Nadat hij eerder scoorde met de actiethriller Honest Thief, staat nu de actiethriller The Marksman bovenaan door uit te komen op een omzet van $3,2 miljoen.

Box office Wonder Woman 1984
Dat Wonder Woman 1984 de koppositie is kwijtgeraakt na drie weken is overigens heel normaal. Warner Bros. had onder de omstandigheden misschien op een langere streak gehoopt. WW1984 kwam afgelopen weekend echter niet verder dat $2,6 miljoen.

Wereldwijd staat de nieuwste DC Extended Universe-film nu op zo'n $141,7 miljoen en hiervan werd $35,8 miljoen opgehaald in de States. Dat de film daar ook op HBO Max staat helpt uiteraard niet om de wereldwijde omzet omhoog te krijgen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Dit is best opvallend te noemen.
Dat Wonder Woman 1984 de koppositie is kwijtgeraakt na drie weken is overigens heel normaal.
Wut?

Rico Blico

Avatar

Hahahahahha even serieus! Uuuuh volgens mij is daar toch niets bijzonders aan! Movies come's and go's????

Fluffer

Avatar

Ziet er weer een degelijke actiefilm uit met Liam Neeson.

NieuwsFilm

meest populair