The Marksman

The Marksman (2021)

Justice comes down to him.

Liam Neeson met een Mexicaans jongetje op de vlucht voor het kartel.
play

5,2 details

  • 108 Min
  • Actie
  • Thriller
  • Verenigde Staten
108 Min Verenigde Staten

Jim (Liam Neeson) is een geharde rancher die in een grensplaatsje in Arizona een jochie helpt om uit handen te blijven van een Mexicaans drugskartel. Wat de criminelen niet weten, is dat Neesons personage vroeger een scherpschutter was in de marine. Je kunt hierdoor wel raden dat dit tot de nodige doden zal leiden.

Regie
Robert Lorenz
Cast
Liam Neeson, Katheryn Winnick, Luce Rains, Dylan Kenin, Alex Knight, Juan Pablo Raba, Kellen Boyle, Christopher Mele, Grayson Berry, Dominic Cancelliere, Lelia Symington, Teresa Ruiz, Chase Mullins, Jose L. Vasquez, Clark Sanchez, Sean A. Rosales, Harry Maldonado, Antonio Leyba, Ann Barrett Richards, Alfredo Quiroz.
Release
15.01.2021
Release NL
11.02.2021
Release DVD
24.11.2021

Filmtotaal Recensie

Regie: Robert Lorenz | Scenario: Chris Charles, Danny Kravitz en Robert Lorenz | Cast: Liam Neeson (Jim), Jacob Perez (Miguel), Teresa Ruiz (Rosa), Katheryn Winnick (Sarah), e.a. | Speelduur: 108 minuten | Jaar: 2021

Een Amerikaanse ex-marinier die aan de grens met Mexico woont, besluit een Mexicaanse jongen te redden uit de handen van het kartel. Het gevolg is een gewapende achtervolging door heel Amerika. Het is het soort film dat we van actieheld Liam Neeson inmiddels gewend zijn. Veel geschiet en achtervolgingen zonder al te veel opsmuk, maar niet onprettig.

De jonge Miguel slaat met zijn moeder op de vlucht omdat zijn oom problemen met het kartel heeft gekregen. Ze proberen illegaal de grens naar Amerika over te steken om zo aan deze gevaarlijke criminelen te ontsnappen. Het kartel betrapt moeder en zoon bij de grens, maar had natuurlijk niet gerekend op ex-marinier Jim die aan de andere kant van het hek staat. De kogels vliegen gelijk over en weer, waarbij de moeder van Miguel omkomt. Jim besluit hierop Miguel te helpen.

videotrailers & clips

alle artikelen (4)

The Marksman Nieuwsberichten