Algemeen

Foto's 'Spider-Man: Homecoming 3' tonen publieke onrust na Mysterio-moord

Niet iedereen gelooft in de onschuld van Mysterio.

door Bram de Groot om 11:11 in Algemeen
De titel voor de derde Spider-Man solofilm in het Marvel Cinematic Universe zal voorlopiog nog geheim blijven. Recent gaf Kevin Feige aan dat ze bij Marvel de film Homecoming 3 noemen, dus voorlopig lijkt Spider-Man: Homecoming 3 op zijn plaats.

Wat er inhoudelijk over de film steeds meer duidelijk wordt is het aantal (opvallende) personages dat zal opduiken. Nu zijn er setfoto's opgedoken die ernaar lijken te hinten dat niet iedereen zich tegen Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland) zal keren nadat hij er openlijk van werd beschuldigd dat hij de ogenschijnlijke held Mysterio (Jake Gyllenhaal) doodde.

De dood van Mysterio
Aan het einde van Spider-Man: Far From Home uit 2019 zorgde Mysterio ervoor dat het net leek of Spider-Man hem doodde en via J. Jonah Jameson (J.K. Simmons) en TheDailyBugle.net werd de identiteit van de superheld onthuld.

Via pamfletten op setfoto's wordt duidelijk dat niet iedereen in de onschuld van Mysterio gelooft, al zijn er zeker mensen die het voor de 'wolf in schaapskleren' opnemen.

Er gaan al langer geruchten dat Gyllenhaal terugkeert als Quentin Beck / Mysterio. Jon Watts' Spider-Man 3 staat gepland voor december dit jaar.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair