Algemeen

Gerucht: Matt Damon pakt rol in Marvel-film 'Thor: Love and Thunder'

Zou hij weer een cameo hebben in de film?

door Jeffrey Kouters om 13:00 in Algemeen
Matt Damon heeft een rol te pakken in Thor: Love and Thunder. Dat meldt News.com.au althans. De acteur zou vorige week zijn gearriveerd in Sydney, waar de opnames van de Marvel-film plaatsvinden.

Matt Damon (Ford v Ferrari, Jason Bourne) zit volgens de Australische nieuwsite sinds zijn aankomst verplicht in quarantaine voordat hij daadwerkelijk kan beginnen met de opnames.

Het is niet bekend welke rol Damon zal spelen.

Nieuwe cameo?
In het vorige deel - Thor: Ragnarok uit 2017 - had Damon een cameo. Toen speelde hij 'Fake Loki' tijdens een toneelstuk op Asgard. Maar of terugkerend regisseur Taika Waititi Damon nu laat opdraven om hetzelfde kunstje uit te voeren, is dus nog niet duidelijk.


Vriendschap met 'Thor'
Damon is goed bevriend met hoofdrolspeler Chris Hemsworth. Hetzelfde geldt voor hun gezinnen. Damon heeft zelfs eens maandenlang een huis gehuurd in de buurt van Hemsworth, zodat de twee sterren veel tijd met elkaar konden doorbrengen. Ook gaan ze regelmatig samen met hun gezinnen op vakantie.

De grote Amerikaanse media melden ook nog niets over zijn betrokkenheid. Laten we dit bericht dan voorlopig ook maar met een korreltje zout nemen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Zembo

Avatar

Beta ray please.

NieuwsFilm

meest populair