Algemeen

Zendaya en Tom Holland op nieuwe foto's 'Spider-Man 3'

Steeds meer setfoto's van de film vinden hun weg online.

door Zilko Tarici om 09:00 in Algemeen
Nu de opnames van de derde Spider-Man film met Tom Holland inmiddels volop in gang zijn, verschijnen er ook steeds meer setfoto's van de film online van de Marvel-/Sony-productie.

Op de nieuwste foto's zien we Holland en Zendaya, ofwel Peter Parker en MJ. Wat ook bevestigd lijkt te worden is de kerstsetting van de film, waar eerder al geruchten over gingen. Toepasselijk genoeg moet de film ook rond de kerst de bioscopen bereiken.

Holland keert opnieuw terug als Spidey in de film, en wordt vergezeld door Doctor Strange(Benedict Cumberbatch). Samen moeten ze het opnemen tegen in elk geval Electro (Jamie Foxx), maar het lijkt erop dat we een grote hoeveelheid schurken kunnen verwachten (waaronder Alfred Molina's Doctor Octopus).

Geruchtenmolen draait overuren
Aan het einde van Far From Home zagen we J.K. Simmons voor het eerst in lange tijd weer als J. Jonah Jameson. Het aandeel van Doc Strange leidde al snel tot speculatie dat Tobey Maguire en Andrew Garfield opnieuw te zien zouden zijn als Peter Parkers uit andere dimensies. Daarover is echter nog steeds niks officieel bekendgemaakt.

Tot slot zijn er nog de berichten dat Charlie Cox, die [i}Daredevil[/i] speelde in de gelijknamige Netflix-serie, gespot zou zijn op de set van de film. Dit alles bij elkaar opgeteld maakt Spider-Man 3 toch wel dé superheldenfilm van 2021.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair