Algemeen

Actrice Kate Winslet heeft geen idee welke 'Avatar'-films ze maakt

Er moeten komende jaren vier Avatar-films verschijnen.

door Bram de Groot om 12:57 in Algemeen
In de reeks Avatar-films die komende jaren op het witte doek moeten gaan verschijnen, is actrice Kate Winslet één van de nieuwe gezichten. Ze speelt de Na'vi Ronal uit de nog onbekende Metkayina clan.

Al jaren wordt er gewerkt aan de films en de Oscarwinnares heeft de opnames er al opzitten. In gesprek tijdens de WTF-podcast liet de actrice weten dat ze op een gegeven moment niet meer wist welke deel ze aan het opnemen was.

De weg een beetje kwijt
"Ik ben uit het oog verloren hoeveel hij er in één keer maakt," zei Winslet over regisseur James Cameron tegen Marc Maron van WTF-podcast. "Ik heb er twee tegelijk gedaan, samen met hem. Ik werkte eraan in 2018... Het was een buitengewone ervaring."

"Je stapt een enorme vliegtuighanger binnen en daar is alles mogelijk. 'Wil je vandaag vliegen? Wil je onder water speergevechten doen? Natuurlijk doen we het.'" aldus Winslet. "Het was geweldig voor mij om deel uit te maken van zo'n goed geoliede machine, met zulke geweldige artiesten en technici."

Veel werk aan Avatar
"Hij heeft veel meer tijd om Avatar te maken dan destijds met Titanic. Er is een proces waar hij in terecht is gekomen, een ritme. En dat is echt heel ontspannen. Hij is zo nauw verbonden met die wereld doordat hij deze zelf heeft bedacht. Er is dus vertrouwen in hem en dat zorgt voor veel samenwerking en een goede dialoog op de set," zei Winslet over de nieuwe samenwerking met Cameron met wie ze eerder Titanic maakte.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair