Video

Frank Grillo (Captain America) blijft maar sterven in lekkere trailer 'Boss Level'

De rest van de topcast bestaat uit o.a. Mel Gibson en Naomi Watts.

door Jan-Peter Rook om 10:45 in Video
Boss Level is een nieuwe actiethriller die gebruikmaakt van het Groundhog Day-concept, dat wil zeggen dat de hoofdpersoon vast zit in één bepaalde dag. In dit geval is het Frank Grillo als een gepensioneerde commando die wordt gedwongen om zijn sterfdag oneindig te herleven. Bekijk hieronder de trailer en poster.


Roy Pulver (Grillo) moet uit zien te zoeken wie er verantwoordelijk is voor zijn situatie en moet deze schurken tegenhouden om zijn lijden tot een einde te brengen. Naast Grillo zijn er ook rollen voor o.a. Mel Gibson en Naomi Watts.

Cast & crew
De rest van de cast bestaat uit onder meer Annabelle Wallis, Michelle Yeoh, Will Sasso, Rob Gronkowski, Ken Jeong, Mathilde Ollivier en Selina Lo. Boss Level is een film van regisseur Joe Carnahan, bekend van actiefilms als Narc, Smokin' Aces, The A-Team en The Grey.

De film, met een scenario van regisseur Carnahan, Chris Borey en Eddie Borey, draait vanaf 15 april in de Nederlandse bioscopen.
5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

Jan Peter Rook "Over een Nederlandse release is niets bekend."

Ehm... jawel, hoor. 15 april in de bioscoop.

Secret1994goesFilm

Avatar

Had hier per toeval de scene in zijn appartement van gezien.
Zag er op zich wel goed uit!

centr1no

Avatar

Best een grappige film.
Vreemd dat er nog steeds geen officiële release is geweest want ik heb deze begin december al op ppv in een hotel kunnen kijken.

jeff1983

Avatar

Er staat steeds vaker bij jullie berichten dat er geen NL datum bekend is, maar ook bij deze is die er gewoon. 15 april als het dan weer kan in ieder geval, gewoon in de bioscoop. Lijkt me trouwens best vermakelijk!

Judge

Avatar

Geen bijzonder concept meer na Groundhog Day en Edge of Tomorrow, maar ik wil hem wel zien.

NieuwsFilm

meest populair