Video

Fijne eerste teaser Amazon Prime-fantasy 'The Map of Tiny Perfect Things'

Over twee tieners die samen in dezelfde timeloop vastzitten.

door Jan-Peter Rook om 11:17 in Video
De eerste teaser van The Map of Tiny Perfect Things doet een beetje denken aan de komedie Palm Springs uit 2020, maar dan met twee tieners in plaats van volwassenen. Het verhaal volgt twee tieners die samen in dezelfde timeloop vastzitten. Bekijk hieronder de trailer en poster.


Kyle Allen speelt Mark, een tiener die naar volle tevredenheid iedere dag in dezelfde tijdcirkel leeft. Zijn leven staat op zijn kop als hij Margaret (Kathryn Newton) ontmoet, een mysterieus meisje dat ook vastzit in dezelfde timeloop.

Fantastische draai
Wat volgt is een liefdesverhaal met een fantastische draai. Ze vormen een onafscheidelijk duo en gaan op zoek naar alle kleine dingen die samen de perfecte dag vormen. Tegelijkertijd leren ze ook het een en ander over de liefde.

De rest van de cast bestaat uit Josh Hamilton, Al Madrigal, Cleo Fraser en Anna Mikami. De film staat op naam van regisseur Ian Samuels, bekend van Sierra Burgess Is a Loser (2018).

The Map of Tiny Perfect Things, met een scenario van Lev Grossman gebaseerd op z'n eigen gelijknamige korte verhaal, is vanaf 12 februari te zien op Amazon Prime Video.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair