Algemeen

Gerucht: Captain America keert in deze films terug

Daniel Richtman claimt weer eens te weten wat er in Hollywood staat te gebeuren.

door Jim Pedd om 06:33 in Algemeen
Vorige week was er ineens bijzonder nieuws voor Marvel-fans. Acteur Chris Evans bleek terug te keren voor minstens een nieuwe Marvel-film. Dat terwijl zijn rol zo'n beetje uitgespeeld leek te zijn.

Intussen horen we via insider Daniel Richtman dat de acteur mogelijk nog veel vaker terugkeert; Richtman heeft het over maar liefst drie projecten. Hij zegt ook al voor een deel te weten om wat voor projecten het gaat.

Captain America
Allereerst benadrukt Richtman dat er nog geen overeenkomst getekend is tussen Evans en Marvel Studios. De acteur is nog in onderhandeling, en dat verklaart ook meteen zijn ontkenning van het nieuws.

Hoe dan ook: Evans zou te zien zijn als een schurkachtige versie van Cap die voor HYDRA werkt. In welke film dat is, weten we nog niet, daar schrijft Richtman dan weer niet over. Wat de tweede mogelijke rol betreft, zouden we Evans Captain America mogelijk in het verleden volgen. Daar bleef hij hangen na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame, en leefde hij zijn leven met Peggy Carter.

De derde film waarin Evans te zien is, wordt niet door Richtman gespecificeerd. Gek is het niet, maar duidelijk is in elk geval dat Evans nog niet klaar is met het MCU.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair