'Star Wars'-acteur Jason Isaacs ziet rol als Grand Inquisitor wel zitten

'Star Wars'-acteur Jason Isaacs ziet rol als Grand Inquisitor wel zitten

Hij wil best als live-action personage te zien zijn straks.

Acteur Jason Isaacs ziet het wel zitten om terug te keren in de Star Wars-franchise. In de serie Star Wars Rebels sprak hij de stem in van het personage The Grand Inquisitor.

Tijdens een gesprek met de site Collider liet Isaacs het volgende weten over zijn interesse in een mogelijke terugkeer: "Ik denk dat het komt door zijn lichtzwaard. Ik zou dat draaiende rode lichtzwaard echt wel eens willen gebruiken. Ik heb de coolste toverstaf in Harry Potter en het tofste lichtzwaard in het Star Wars-universum."

Overal voor open
Daarom staat Isaacs dan ook overal voor open. "Maar het gaat altijd over het scenario. Ik wil niet gewoon verschijnen, zodat ik wat foto's kan maken en naar conventies kan gaan. Ik hou ervan om rollen te spelen."

"De Inquisitor was een geweldige rol toen ik hem mocht spelen en ik zou het weer doen. Ik weet alleen niet of ik het geduld van Doug Jones zou hebben, die Saru speelt in Star Trek: Discovery en het monster in The Shape of Water enzovoorts. Ik weet niet hoeveel uren ik door zou willen brengen in de make-upstoel."

"Maar ja, Katee [Sackhoff] had het geweldig [toen ze terugkeerde in The Mandalorian]. Ik ken haar en weet: ik heb het altijd mooi gevonden om onderdeel van Star Wars te zijn."

NieuwsFilm

meest populair