Algemeen

Acteur Riz Ahmed zegt klaar te zijn met 'Venom'

Geen Riot in Venom: Let There Be Carnage.

door Bram de Groot om 09:28 in Algemeen
In 2018 was de wisselend ontvangen Marvel-film Venom een financieel megasucces. Nu is het wachten op het vervolg Venom: Let There Be Carnage dat gepland staat voor aankomende zomer.

In de tweede film krijgen we in ieder geval één grote schurk te zien, met Woody Harrelson als Cletus Cassady. Het personage Dr. Carlton Drake van acteur Riz Ahmed uit het eerste deel hoeven we niet terug te verwachten.

Geen Riot in Venom: Let There Be Carnage
Het personage Dr. Carlton Drake ontpopte zich richting het einde van de film tot de schurk Riot. De acteur werd door ComicBook.com gevraagd of hij terugkeert voor deel twee.

"Ik denk dat ik klaar ben in Venom. Het is vrij overtuigend. Die kerel werd opgeblazen in een ruimteschip," aldus de acteur over zijn personage dat in Venom er niet in slaagde om meer van zijn soort naar de aarde te halen.De regie van Venom: Let There Be Carnage ligt in handen van Mowgli-regisseur Andy Serkis en uiteraard keert Tom Hardy terug als Eddie Brock. Op dit moment staat de film gepland voor 25 juni, maar je doet er beter aan om te rekenen op meer vertraging.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Hoe zou hij überhaupt terug kunnen keren als ik het mijn goed herinner kwam hij om het leven in een exploderende raket en werd levend verbrand

Robert Paulson

Avatar

@baron nostalgia
Dat zegt ie zelf in het interview , spuit 11

Sietzet

Avatar

En wordt in het YouTube filmpje getoond...

NieuwsFilm

meest populair