Algemeen

Herkenbare aanwijzing op foto uit de nieuwe 'Saw'-film 'Spiral'

Spiral: From the Book of Saw komt er nu toch echt aan (hopelijk).

door Bram de Groot om 10:17 in Algemeen
In februari 2020 verscheen de eerste trailer uit de film Spiral: From the Book of Saw, de nieuwe film in de succesvolle Saw-reeks. De beelden geven aan dat de film vernieuwing wil brengen in de franchise, maar onderstaande foto bewijst dat er ook overeenkomsten zullen zijn.

Gisteren verscheen er nog een bericht over dat Spiral: From the Book of Saw veel minder een Saw-film zal zijn, maar juist veel meer een Se7en-film wordt. Dus de negende Saw-film wordt waarschijnlijk meer een thriller dan een horrorfilm.

Nieuwe foto uit Spiral: From the Book of Saw
Herkenbare dingen zullen er zeker wel zijn. Onderstaande nieuwe foto die via Empire verscheen toont ons het herkenbare spiraal-symbool van de killer Jigsaw. Op de foto zien we ook hoofdrolspeler Chris Rock (Grown Ups, The Week Of).


Rock schreef ook het verhaal voor de nieuwe Saw-film en een andere belangrijke rol is weggelegd voor Samuel L. Jackson. Mogelijk in mei in de bioscoop en hieronder nogmaals die trailer.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

De eerste saw was intens met een onverwacht einde , de overige delen waren puur torture porn en heb ik uiteindelijk niet meer bekeken .
Als deze spiral wat meer een thriller is zoals de eerste wil ik het wel een kans geven .

NieuwsFilm

meest populair