Algemeen

'Misfit 3'-release verhuist naar Netflix

Na twee succesvolle bioscoopreleases zal het derde deel via streaming debuteren.

door Timothy van Damme om 15:26 in Algemeen
Sinds de wereldwijde pandemie roet in het eten gooide, besloot menig studio zijn films via streamingdiensten uit te brengen. Ook Nederlandse producties kiezen voor deze optie.

Het derde deel van de Misfit-reeks zal namelijk niet in de bioscopen verschijnen. Misfit 3 De Finale wordt in het voorjaar uitgebracht via Netflix.

You-Tube-bekendheden
Zegt deze titel je niets? Dan behoor je waarschijnlijk niet tot de doelgroep. Met voornamelijk You-Tube-bekendheden - zoals Djamila - in de hoofdrollen is Misfit vooral weggelegd voor kinderen en jonge tieners.

De vorige delen trokken ruim 200.000 bezoekers per film. Oorspronkelijk stond Misfit 3 gepland voor afgelopen december. De lockdown stak daar echter een stokje voor. In eerste instantie wilde Splendid de film nog in de zalen uitbrengen, maar nu hebben ze dus gekozen voor een release via Netflix.

Internationale muziekwedstrijd
Het nieuwe schooljaar begint goed als Julia, Nick en Sterre een platencontract scoren en op nationale televisie mogen optreden. Maar dan fuseert Hoogland met het Olympus College en staat alles op zijn kop.

Naast de verlegen nieuwkomer Tara, komt de gemene Babette namelijk ook mee. Zij wil wraak op de Misfits die haar eerder verslagen hebben. Met een internationale muziekwedstrijd voor de deur zullen de Misfits alles op alles moeten zetten om hun dromen waar te maken.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Misfit vooral weggelegd voor kinderen en jonge tieners.
Precies dezelfde doelgroep van Filmtotaal. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair