Celebrity

Getransformeerde 'American Horror Story'-actrice Sarah Paulson is niet meer te herkennen

Paulson gaat altijd voor haar rollen; zelfs als dat betekent dat ze haren moet bleken.

door FilmTotaal om 08:00 in Celebrity
Sarah Paulson gaat altijd voor haar rollen. Of het nu een psychopaat is of de liefste vrouw ter wereld: de actrice duikt in elk karakter. Voor haar nieuwe rol in de serie Impeachment: American Crime Story heeft ze haar wenkbrauwen gebleekt. En dat is een hele transformatie!

Sarah Paulson Transformed
Op het tijdschrift Du Jour schittert Paulson in mooie kleren op prachtige foto's, maar het is toch even goed kijken om zeker te weten dat we daadwerkelijk met Paulson te maken hebben. Haar gebleekte wenkbrauwen maken haar bijna onherkenbaar.De cover geeft bijna Terminator-vibes met het stalen gezicht van de actrice en het stoere, leren jasje. Mocht je zelf dus een keer overwegen je wenkbrauwen te bleken of zelfs af te scheren: dit geeft een flink verschil!

Linda Tripp
De transformatie van de actrice is, zoals boven staat, voor de serie Impeachment: American Crime Story, die in 2021 uitkomt. Ze speelt hierin Linda Tripp die een belangrijke klokkenluider was in het Clinton/Lewinsky schandaal, waar deze serie over gaat.En Paulson dacht waarschijnlijk: "Als mijn personage gebleekte wenkbrauwen heeft, dan ga ik ook voor die look!" Het is wachten tot de volgende transformatie van Paulson. Wie weet wat ze de volgende keer gaat bleken of afscheren.

NieuwsFilm

meest populair