Video

Trailer: na 'Bad Santa' is er nu ook 'Bad Cupid'

Deze Cupido wordt gespeeld door John Rhys-Davies, oftewel Gimli uit 'The Lord of the Rings'.

door Jan-Peter Rook om 18:27 in Video
In de zwarte romantische komedie Bad Cupid speelt John Rhys-Davies (Gimli uit The Lord of the Rings) de rol van Archie, ook wel Cupido, een god met de missie om ervoor te zorgen dat ware liefde altijd overwint. Ten koste van alles. Bekijk hieronder de trailer en een poster.


Cupido/Archie is van mening dat iemand altijd moet gaan voor de liefde, al kost het je je leven. Of het eindigt in geluk of ellende, maakt hem eigenlijk niet zoveel uit, zolang je er maar vol voor gaat. In dit geval probeert hij z'n neef Dave te helpen, die onlangs de liefde van z'n leven kwijtraakte.

Alles voor de liefde
Nu zij met iemand anders gaat trouwen, besluit Cupido/Archie haar nieuwe man te ontvoeren en op te sluiten in een toilethokje. Dave moet besluiten of hij hem moet helpen ontsnappen of dat hij z'n neef helpt bij deze vreselijke misdaad. Je moet nu eenmaal wat over hebben voor de liefde, toch?

Bad Cupid is een film van regisseurs Diane Cossa en Neal Howard. Laatstgenoemde schreef het scenario samen met Ira Fritz en Anthony Piatek. De rest van de cast bestaat uit Shane Nepveu, Briana Marin, Claybourne Elder, Christine Turturro en Amelia Sorenson.

De film is rond Valentijnsdag te zien in de States. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Misschien kijken om John Rhys-Davies Smiley face

NieuwsFilm

meest populair