Marvel Cinematic Universe gaat straks los met het multiversum

Marvel Cinematic Universe gaat straks los met het multiversum

Voor en na Doctor Strange!

Doctor Strange in the Multiverse of Madness vormt het sluitstuk van een 'losse' trilogie, die verder gevormd wordt door televisieserie WandaVision en Spider-Man 3. Volgens Marvel-baas Kevin Feige vormen de drie een gekkigheid vol met het multiversum.

De televisieserie brengt Wanda Maximoff in gereedheid voor de tweede solofilm voor Doctor Strange. De film zal het verhaal vermoedelijk voortzetten, wat nu ook zo'n beetje door Kevin Feige bevestigd is.

Overal gekte
"De titel van de volgende Doctor Strange-film is Doctor Strange in the Multiverse of Madness, dus dat is de belangrijkste aanwijzing dat de film het multiversum zal omarmen en de gekte die daarbij hoort, en dat ook nog eens heel direct zal doen," aldus Feige.

"Er zijn, zoals we dat altijd graag doen, verbindingen daarvoor en daarna, maar welke zal je nog moeten zien en ontdekken. Maar het leek ons passend om met Doctor Strange op de meest directe manier die kant op te gaan."

Op dit moment verschijnt elke vrijdag een nieuwe aflevering van WandaVision. De derde Spider-Man-film draait in december in de bioscoop en Doctor Strange 2 staat gepland voor maart 2022.

NieuwsFilm

meest populair