Celebrity

#MeToo-boegbeeld beschuldigt 'Fast and Furious'-regisseur van seksueel misbruik

Actrice Asia Argento zegt verkracht te zijn door Rob Cohen.

door FilmTotaal om 14:07 in Celebrity
Regisseur Rob Cohen, o.a. bekend van The Fast and the Furious en DragonHeart, is onder vuur komen te liggen. Actrice en #MeToo-boegbeeld Asia Argento heeft Cohen namelijk van verkrachting beschuldigd.

Tijdens een recent interview met de Italiaanse krant Corriere della Serra liet Argento zich erover uit. Zo zegt ze gedrogeerd en verkracht te zijn door de regisseur toen ze samenwerkten aan de 2002 actiefilm xXx.

''Het is de eerste keer dat ik spreek over Cohen'' begint de actrice. ''Hij heeft me jaren geleden misbruikt door me een verkrachtingsdrug genaamd GHB te doen innemen. Ik wist destijds niet wat dat was. De volgende ochtend werd ik naakt in zijn bed wakker''

Leugens
Cohen ontkent de beschuldigingen. Een woordvoerder van de regisseur liet dan ook weten dat Cohen en Argento het altijd goed met elkaar konden vinden, op professioneel als persoonlijk vlak maar dat er nooit iets tussen de twee is gebeurd.

Zo zegt de woordvoerder: ''Deze beschuldiging uit 2002 is verontrustend, zeker als men weet wat de afgelopen jaren over Asia Argento verteld werd... Mogelijk wordt er verwezen naar de beschuldigingen van seksueel misbruik tegen Argento zelf. Zij zou namelijk in 2013 de toen minderjarige acteur Jimmy Bennett hebben aangerand.

NieuwsFilm

meest populair