'Wonder Woman 1984' is nu weer alleen een bioscoopfilm

'Wonder Woman 1984' is nu weer alleen een bioscoopfilm

De DC-film is nu van streaming af.

Fans van blockbusters en specifiek het DC Extended Universe moeten Warner Bros. bedanken dat Wonder Woman 1984 is verschenen. Vele andere studio's duwen namelijk hun grootste films met vele maanden naar achter.

Wonder Woman 1984 verscheen midden december in de wereldwijde bioscoopzalen (waar mogelijk) en met Kerst in de States, gelijk ook op de streamingdienst HBO Max. Maar nu is de film ook daar weer alleen een bioscoopfilm.

Wonder Woman 1984 alleen een bioscoopfilm
De maand dat Wonder Woman 1984 op HBO Max zou staan, is nu namelijk voorbij. Waarschijnlijk zullen de geopende bioscopen in de States er maar weinig van merken. De film werd al niet enorm goed bezocht en is waarschijnlijk op de gebruikelijke illegale kanalen gemakkelijk te downloaden.

De grote vraag is of de hybride strategie uiteindelijk zijn vruchten afwerpt voor Warner Bros. Duidelijk is wel dat Wonder Woman 1984, die nog in Nederland moet verschijnen, met 148,0 miljoen dollar niet eens de helft ophaalde van Tenet, die uitkwam op 363,1 miljoen dollar.

Heb jij de verleiding van een illegale download kunnen weerstaan en wil je de film nog graag zien, dan kan dat mogelijk vanaf 10 februari. Dan eindigen de huidige Nederlandse maatregelen, al kunnen uiteraard opnieuw verlengd worden.



NieuwsFilm

meest populair