Algemeen

Steven Spielberg zou nooit meer met Tom Cruise willen samenwerken

Tom Cruise en Steven Spielberg geen vriendjes?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Heb jij de films Minority Report uit 2002 en War of the Worlds uit 2005 gezien? En vond jij deze sciencefictionfilms goed? Zo ja, dan zou je misschien graag een nieuwe samenwerking willen zien tussen regisseur Steven Spielberg en acteur Tom Cruise.

De kans dat dit ooit gaat gebeuren zou volgens geruchtenmaker Daniel Richtman vrij klein zijn. Met name Steven Spielberg zou niet graag nog een film met Cruise willen maken. De reden wordt helaas niet duidelijk, dus daar kan alleen maar naar gegist worden.

Kortdurende samenwerking
Opvallend is uiteraard dat de grote namen in korte tijd twee keer samenwerkten, maar daarna nooit meer een film opnamen. Zowel Minority Report als War of the Worlds waren erg succesvol aan de bioscoopkassa's.

Ooit waren er geruchten dat Cruise en zijn Scientology-geloof teveel problemen veroorzaakten op de set van War of the Worlds. Daar zou een reden kunnen liggen... Welke van de twee films vind jij de betere?
18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Overlord

Avatar

Minority report zeker de leukste van de twee.

Goov25

Avatar

Minority Report is de beste ja. Hoewel ik van de eerste keer War Of The Worlds zwaar onder de indruk was.

Brein8998

Avatar

Minority Report is een van de beste sciencefictionfilms imo. War of the Worlds had ik niet veel mee

David Mills

Avatar

Ze hebben ook nog min of meer samengewerkt in de openingsscène van Austin Power Goldmember ( https://youtu.be/vFhrc32kF6E). Minority Report is trouwens een fantastische film in tegenstelling tot War of the worlds.

23VDV23

Avatar

Minority report is één van de weinige echt goede Spielberg films van de afgelopen twintig jaar. Een van de laatste keren dat hij zowel kijkend naar zijn eigen oeuvre als het genre in zijn geheel inventief en overtuigend was. De film komt maar weinig terug in de lijstjes van toppers uit het genre of Spielberg films, maar het is echt een ijzersterke film.

BillySavastano

Avatar

War of the Worlds afgelopen weekend voor het eerst maar eens opgezet op Netflix en ik kan er niks aan doen maar vind het heel moeilijk deze film serieus te nemen vooral door scary movie 4 die ik wel al tig keer heb gezien hahaha, mybad. Verder wel paar mooi gefilmde scènes dat wel.

omniesbonsai

Avatar

Minority report is een meesterwerk
En war of the worlds angstaanjagend sfeervol

Jkorpor030

Avatar

Beide even goed. Meneer Cruise heeft nou eenmaal enorme ster allures ..

Jacobatje

Avatar

Beide films zijn erg goed. Goeie films van zowel van Cruise als van Spielberg. En even terzijde, ze zijn nog steeds vrienden van elkaar. Cruise was zelfs gespot op de set van Ready Player One. Cruise is nu aan het focussen op andere regisseurs. Dus ik zie geen ruzie tussen de twee.

Sunspot

Avatar

War of The Worlds vind ik iets beter dan MInority Report.

Nature

Avatar

Vind War of the Worlds wel beter.

mcdaktari

Avatar

Beide films vind ik wel goed, maar Minority Report heeft wel mijn voorkeur. Dat Spielberg niet meer met Tom Cruise wil samen werken vind ik ergens niet vreemd. Tom Cruise lijkt me ook een verschrikkelijke kwal om mee te werken. Als je onlangs zag hoe hij die acteurs uit stond te kafferen omdat ze niet genoeg afstand hielden. Volgens mij heeft hij nogal een dunk van zichzelf. Het klein opdondertje ???? Maar zijn films zijn meestal wel goed ????

jillover

Avatar

War of the worlds eindigt gewoon zo idioot... hoe kan die gast nog leven? waarom was het nodig dat die gast nog leefde? Het moment dat vader en zoon elkaar loslaten was een emotioneel hoogtepunt in de film en ze ontkrachten dat moment door hem gezond en wel te laten opduiken in de laatste seconden van de film. Ook de ganse act met Tim Robbins is idioot, het breekt het tempo en de sfeer van de film. War of the Worlds is zo'n film waar je met plezier naar kijkt tot een bepaald punt om dan te stoppen, en je hebt helaas veel zo'n films... films die het lijken op te geven na een uur of zo of films die pas hun tempo vinden na een uur of zo...

Pascal08

Avatar

Beide zijn topfilms vind ik zelf.
Net als ik een irritatie niveau hebt aan Nicholas Cage vind ik bijv. Con Air en Knowing wel goed.
Het is niet de acteur het is hoe hij neer gezet wordt en of het verhaal interessant is.

Goku32

Avatar

Dat geloof ik meteen, over deze gekken waar tom zich in heeft gemengd. Want je hoord helemaal niks meer van hem ook

NieuwsFilm

meest populair