'Ghostbusters: Afterlife' ster lijkt per ongeluk te hinten naar cameo van Rick Moranis

'Ghostbusters: Afterlife' ster lijkt per ongeluk te hinten naar cameo van Rick Moranis

Geeft Ernie Hudson hier iets te concreet antwoord?

Groot nieuws vorig jaar februari, althans voor de fans van acteur Rick Moranis, want hij keert na een pensioen van meer dan 20 jaar terug naar het acteren. En meteen in één van zijn bekendste rollen, namelijk uitvinder Wayne Szalinski in de soft reboot Shrunk.

Uiteraard wilden diezelfde fans vervolgens weten, bestaat er een kleine kans dat Moranis ook gaat opduiken in het aanstaande Ghostbusters: Afterlife? Lang bleef deze vraag onbeantwoord, maar nu lijkt co-star Ernie Hudson in een recent interview zijn mond voorbij te praten.

De vertolker van spokenjager Winston Zeddmore probeerde subtiel antwoord op te geven op de vraag, maar verraadt misschien toch teveel:

"Ik denk dat de studio's die verrassing zelf willen vasthouden. We houden allemaal van Rick. Maar ik laat het aan hen om dat met jullie te delen".

Louis Tully returns (kort)
Eerder al vertelde regisseur Jason Reitman dat sowieso de in 2014 overleden Harold Ramis geëerd gaat worden en wellicht dat Moranis van gedachten is veranderd en tóch in het uiterste geheim een cameo heeft opgenomen wat natuurlijk de absolute kers op de taart zou zijn!

NieuwsFilm

meest populair