Gerucht: Marvel wil Captain Britain Corps met Hunnam, Cavill en Atwell

Gerucht: Marvel wil Captain Britain Corps met Hunnam, Cavill en Atwell

Het Multiversum brengt mogelijk vele nieuwe helden naar het Marvel Cinematic Universe.

Marvel heeft plannen om het Captain Britain Corps, een bekende superheldenteam, op vrij korte termijn naar het witte doek te brengen. Dat beweert ene Roger Norvell, die eerder kloppende informatie over WandaVision deelde, althans op Twitter.

Bekijk de afbeelding
Het Captain Britain Corps wordt gevormd door Captain Britains uit verschillende realiteiten. Marvel zou volgens de bron onder meer Charlie Hunnam, Henry Cavill en Hayley Atwell op het oog hebben om versies van deze held te spelen.

Dat Atwell in het rijtje staat, is dan weer opvallend. Zij speelt immers al de rol van Steve Rogers' grote liefde Peggy Carter in het Marvel Cinematic Universe. Maar aan de andere kant is met de aanstaande opening van het Multiversum alles mogelijk.

Daarnaast gaat het gerucht dat Marvel iets wil doen met de Captain Britain-comics al veel langer rond. De introductie van deze populaire held(en) lijkt dan ook slechts een kwestie van tijd te zijn.


Betrouwbaarheidscheck
Dit bericht wordt niet ondersteund door betrouwbare sites als Deadline of Variety. De reputatie van de bron is discutabel. Eerder deelde dit account wel kloppende spoilers over WandaVision, maar dat kan ook een goede gok zijn geweest. We beoordelen dit gerucht dan ook als waarschijnlijk onbetrouwbaar, maar delen het desalniettemin omdat het een interessant idee is en een leuk discussieonderwerp.

NieuwsFilm

meest populair