Algemeen

Makers 'Enola Holmes 2' mikken op terugkeer beroemde slechterik

Want wat is een nieuwe adaptatie zonder...?

door Arjen Rooseboom om 07:57 in Algemeen
Afgelopen september bleek Enola Holmes een enorme hit op Netflix. Niet zo gek dus dat meteen een vervolg werd besteld over het zusje (Millie Bobby Brown) van Sherlock Holmes (Henry Cavill) die zelf ook wel aanwezig was als de Great Detective, maar een bijrol vervulde.

Doordat Cavill een jongere Holmes speelde dan gebruikelijk, is er veel ruimte om diens wereld in verdere verhalen uit te breiden en dit is regisseur Harry Bradbeer zeker van plan door in 'zijn' Enola Holmes 2 te mikken op herintroductie van de bekende Professor James Moriarty.

Ondanks dat hij slechts tweemaal voorkomt (The Valley of Fear, The Final Problem) in de vele korte verhalen van Sir Arthur Conan Doyle, is Moriarty door de jaren uitgegroeid tot DE aartsvijand van de familie Holmes.

Voorgangers
Zowel Jared Harris (tegenover Robert Downey Jr. in Sherlock Holmes: A Game Of Shadows) als Andrew Scott (tegenover Benedict Cumberbatch in Sherlock) hebben al hun eigen unieke draai aan het personage gegeven.

We zijn benieuwd wie de volgende acteur is die het op mag gaan nemen tegen Cavill en Brown. Wie zou jij graag willen zien als nieuwe Moriarty?

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair