Alternatief einde 'Avengers: Endgame' met andere Captain America-twist

Alternatief einde 'Avengers: Endgame' met andere Captain America-twist

Er zou een andere einde voor de film bestaan met de oude Captain America.

Binnenkort start op Disney+ de serie The Falcon and The Winter Soldier en daarin wordt duidelijk welk personage definitief het schild zal overnemen van Steve Rogers (Chris Evans), die als oude man te zien was aan het einde van Avengers: Endgame uit 2019.

Nu is er het bericht via Reddit dat er een alternatieve versie van die scène bestaat waarin niet Sam Wilson a.k.a. The Falcon (Anthony Mackie) het schild krijgt, maar Bucky Barnes a.k.a. The Winter Soldier van Sebastian Stan.

Alternatieve einde voor Captain America-schild
"Er zitten een paar verschillen in," onthulde Redditor @aghrivaine. "Vreemd genoeg geeft Cap aan het einde het schild door aan Bucky, niet aan Sam, en dat was waarschijnlijk het grootste verschil tussen die screening en de versie die verscheen in de bioscopen."

De onthulling lijkt wat uit de lucht te komen vallen, maar dit komt doordat de geheimhoudingsverklaringen die werden getekend tijdens testscreenings ondertussen zijn verlopen. Het alternatieve einde zou dan ook tijdens die testsessies zijn vertoond.

Ook wordt eraan toegevoegd dat er een groter gevecht was op Vormir, tussen Hawkeye en Black Widow en Thanos en zijn troepen. Hier verschenen eerder al berichten over.



NieuwsFilm

meest populair