Algemeen

Eddie Redmayne onderkoeld geraakt tijdens opnames 'Fantastic Beasts 3'

Niet zo gek ook, met temperaturen onder het vriespunt...

door Arjen Rooseboom om 10:51 in Algemeen
Als er de laatste tijd nieuws verscheen over Fantastic Beasts 3, was het vaak over het ontslag van Johnny Depp of diens vervanging door Mads Mikkelsen. Je zou bijna vergeten dat er meer gebeurt on set.

Hoofdrolspeler Eddie Redmayne mag nog niet teveel weggeven, maar kan wel alvast verklappen dat hij scènes in het water heeft moeten opnemen... middenin de kou. En dat heeft hem een korte onderkoeling opgeleverd:

"Ik mag vertellen dat ik een paar nachtopnames heb gehad in Watford, Leavesden [Engeland]. Die zouden we eerst in de zomer maken, maar vanwege de voortdurende lockdown werd dat begin december. En dan besef je plotseling pas dat je buiten zwemt tijdens de Britse winter".

Covid-19 pandemie
Zelf wijt Redmayne het duidelijk aan corona dat ervoor zorgde dat oorspronkelijk geplande draaidagen maanden werden opgeschoven.

Wat zijn personage Newt Scamander precies in het water uitspookt, blijft nog even een verrassing, maar wellicht dat hij op zoek is naar een nieuw mythisch wezen? Voorlopig blijft het bij gissen en wachten tot juli 2022.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nesh

Avatar

Zwaar leven.

Lurking metafan

Avatar

Herkenbaar. Ik was ook onderkoeld toen ik Fantastic Beasts 2 zag. Kreeg het er niet echt warm van.

Hylian_Knight

Avatar

Uit bovenstaande quote blijkt niet dat hij onderkoeld is geraakt...

kokosnoot

Avatar

Het is duidelijk geen Rus die elk jaar in een wak springt en ff rond zwemt bij -20 (traditie daar) ;)

derp

Avatar

Eddie Redmayne klinkt ook echt als een russische naam

Goov25

Avatar

“I can’t tell you anything other than the fact that I think I’ve got some night shoots in Watford, in Leavesden, [England], that we were meant to shoot in the summer in water. But now obviously because of lockdown, and the film shutdown, they’re being shot in early December. And suddenly you find yourself swimming outdoors in British winter.” (aldus de bron)

Zoals @HylianKnight zegt, staat er nergens dat ie onderkoeld is geraakt @FT. Zoveelste clickbait dus weer.

NieuwsFilm

meest populair