Algemeen

De speelduur voor 'Black Widow' is nu pas bekend

De Marvel-film werd al twee keer uitgesteld.

door Bram de Groot om 12:35 in Algemeen
Voor de fans van het Marvel Cinematic Universe komt een nieuw uitstel van Black Widow misschien iets minder hard aan nu de Marvel-series op Disney+ elkaar in een rap tempo gaan opvolgen. Maar gelukkig houdt Disney voorlopig vast aan een release in mei.

En als je dan begin mei naar Black Widow naar de bioscoop kunt, dan moet je ruim twee uur in de zaal zitten. Nu is namelijk bekend dat de 24e film in het Marvel Cinematic Universe een mooie twee uur en 13 minuten gaat duren.

Slechts acht films duurde langer
Alleen de vier Avengers-films en Captain America: The Winter Soldier, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Black Panther en Thor: Ragnarok duren langer. Avengers: Endgame is met drie uur en twee minuten nog altijd de langste MCU-film.

Op dit moment valt er nog weinig nieuws over de film te vertellen. De superheldenfilm van Cate Shortland heeft uiteraard de hoofdrol voor Scarlett Johansson en waarschijnlijk zal het personage Yelena Belova (Florence Pugh) de nieuwe Black Widow worden in het filmuniversum van Marvel.

Black Widow staat in Nederland gepland voor 5 mei. Dan zullen de bioscopen door de verdere uitrol van de vaccins en warmere temperaturen vast wel weer open zijn, toch?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Indy5

Avatar

Dat is mooi, alleen de vraag of die in Mei uitkomt.

GizMogwai

Avatar

Laten we inderdaad hopen dat we teruggaan naar het oude normaal en moge de bioscoopzalen weer propvol zitten met hier en daar vervelende kliertjes die voor irritatie (lees: geluidsoverlast) zorgen. Zelfs dat heb ik voor lief.

Rich Art

Avatar

Ik zie een verschuiving naar juli nog wel gebeuren eigenlijk... Maar met Disney weet je het maar nooit en kan de boel alsnog op Disney+ belanden.

NieuwsFilm

meest populair