Algemeen

James Bond-film 'No Time To Die' krijgt broodnodige aanpassingen door vele uitstel

Door de 1,5 jaar uitstel toch wat tweaks aan Bond 25.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De kans dat er Corona-biertjes te zien zijn in No Time to Die lijkt klein, dus waarschijnlijk hoeven die niet uit de reeds opgeleverde bioscoopversie van de 25e Bond film gehaald te worden. Toch zou de film binnenkort wat correcties krijgen.

Volgens de Britse tabloid The Sun worden er komende tijd kleine zaken aangepast aan de film van regisseur Cary Fukunaga (Beasts of No Nation). Er zouden wat snelle montagewerk komen en misschien zelfs wat kleine reshoots.

No Time To Die krijgt tweaks
Het lijkt er dus niet op dat het plot van de film wordt aangepast. De reden heeft meer te maken met dat bepaalde gadgets verouderen, denk aan mobiele telefoons en dergelijke. Er worden namelijk miljoenen verdiend aan de vertoonde merken, en James Bond-films zitten vol sluikreclames.

In de Bond-films zijn merken als Nokia, Adidas, Omega en Bollinger verstopt, tegen een fikse vergoeding. En uiteraard het automerk Aston Martin.

Overigens zullen wel meer films hier last van hebben. De grootste blockbusters die in maart 2020 moesten verschijnen zijn nu ten minste 1,5 uitgesteld, dus er zal hier en daar vast wat geknutseld worden aan de publiekstrekkers.

No Time to Die moet nu begin oktober verschijnen en dat zorgt ervoor dat Daniel Craig nog een extra half jaartje de officiële 007 is.14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

De reden heeft meer te maken met dat bepaalde gadgets verouderen.

Dus het gaat weer om geld die bedrijven verdienen aan deze film .... best triest

Rich Art

Avatar

@Gigan72: Als je als bedrijf geld pompt in een film in ruil voor visuele beelden van je producten, dan snap ik dat je dat aangepast wil hebben aan het moment dat de film uitkomt. Anders is het een beetje weggegooid geld natuurlijk...

Gigan72

Avatar

@Rich art
Ik snap dat heel goed maar ik heb echt nog nooit iets gekocht om dat ik dat heb gezien in een film.

Ik vindt het gewoon triest dat het allemaal om geld gaat en ik zit niet te wachten op reclame in films.
De film staat niet meer op de eerste plaatsmaar de producten die ze willen verkopen.
Het is een film geen reclame spot.

Magnanimous

Avatar

'Austin Martin'...écht....
Jullie worden niet betaald door Aston Martin das duidelijk....

Calvero

Avatar

De grootste blockbusters die in maart 2020 moesten verschijnen zijn nu ten minste 1,5 uitgesteld


Ach, het is maar 1,5. Waar hebben we het over?

Bigds9fan

Avatar

@Gigan72

Precies. James Bond die Heineken drinkt is alsof hij met zijn Aston Martin stopt bij een straathoer om daar...

BillySavastano

Avatar

Hahaha ik las Austin Martin, scrollde naar onderen en was gelukkig niet de enige die het opviel en meteen dacht ik: dat kan er maar 1 zijn! Dus ik scrollde terug naar boven en inderdaad :p Brammetje 4 the win as usual;)

Rich Art

Avatar

Gigan72 "...Ik vindt het gewoon triest dat het allemaal om geld gaat en ik zit niet te wachten op reclame in films."

Tja, films maken van dit kaliber is een dure aangelegenheid, dus wat sponsors is dan een fijne manier om aan geld te komen.

Bij Bond is het misschien wat opzichtig, maar ook een Marvel-film zit er vol mee. Kijk maar eens hoe subtiel, of niet, er te zien is welk merk er op een beeldscherm staat. Vaak heb je niet eens door dat je beïnvloed wordt door wat je ziet.

Master Of Films

Avatar

Michael Bay is kampioen. Bond stelt niks voor. Smiley face

Goov25

Avatar

Austin Martin! Haha goeie vondst wel.

Beyonder

Avatar

Corona bier is heerlijk.

Boosterrolla

Avatar

Aston Martin ken ik wel, maar ik dacht dat Austin al jaren ter ziele is..... als je zo ver achterloopt dan moet je inderdaad updaten ????????????

Onomatope

Avatar

Austin... brammetje toch... lees je werkjes toch eens na man!

MIlanK

Avatar

Zeker weinig animo om na twee dagen iets als dit toe toevoegen, maar ik doe het toch.
Wegens bizarre acceleratie Tesla Model S, de Plaid+ die in in minder dan twee seconden van stilstand naar 100 km/u trekt, wat ongekend is,
moeten ze nu alle auto’s die te zien zijn in de film als de Aston Martin, Porsche Taycan, Bugatti Chiron, McLaren 720S en andere sportwagens in film vervangen!
Plots zie je James Bond in een Tesla achterna rijden om de boef in te halen, terwijl Safin wegscheurt in een Bugatti. Dat zou pas tof zijn te zien! En dan nog zit Paloma op de achterbank van Tesla Model S, de Plaid+ Witcher game te spellen, doordat GPU en CPU krachtiger is dan in Playstation 5. Dat zou een mooie parodie op James Bond zijn. Toch of niet.

NieuwsFilm

meest populair