Marvel baas: 'Eternals' had de beste pitch ooit

Hij kijkt enorm uit naar de film in de bioscoop, wordt al snel duidelijk.

Marvel-baas Kevin Feige noemt de pitch van regisseur Chloé Zhao voor Eternals de beste die hij ooit gehoord heeft.

De film van Zhao gaat over een heel nieuw ras van kosmische superwezens die op de Aarde blijken te wonen: de Eternals. Zij blijken de planeet al millennia veilig gehouden te hebben, terwijl ze aanvallen hebben afgeslagen van de zogenaamde Deviants. Maar na duizenden jaren in rust geleefd te hebben, moeten de Eternals opnieuw aan de slag als de film begint.

Beste pitch
In een interview met Rolling Stone vertelde Kevin Feige over wat Zhao naar het Marvel Cinematic Universe brengt. Hij prees haar vermogen om kleine, persoonlijke films te maken, maar tegelijk "gigantisch" te denken, precies zoals Marvel Studios dat doet.

Zhao's pitch voor de film, waarmee ze zelf naar Marvel Studios toeging, "is de beste pitch" die Feige ooit gehoord heeft. De film is verder "erg groot, meeslepend en vertelt een verhaal over meerdere millennia."

Dat belooft dus wat voor de volgende poging van Marvel Studios om wat obscure comicpersonages te lanceren als nieuwe franchise. Aangezien dat eerder lukte met de Guardians of the Galaxy, gaan we ervan uit dat het nu ook goedkomt.

NieuwsFilm

meest populair