Featured

3 spannende thrillers die nu gewoon te streamen zijn

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Featured
Zin om een thriller te kijken vanavond? FilmTotaal heeft vandaag drie spannende thrillers voor je uitgezocht, die allemaal te vinden zijn op de verschillende streamingdiensten.

You Were Never Really Here (2017)
Regie: Lynne Ramsay | Cast: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Alessandro Nivola, e.a. | Te zien op: Netflix
Joe, een getraumatiseerde oorlogsveteraan, werkt als huurling voor een privédetective. Hij krijgt de opdracht om Nina, de minderjarige dochter van een machtige politicus, te bevrijden uit een bordeel. Joe stuit echter op een pedofielennetwerk dat tot op het hoogste niveau geworteld is. Deze machtige mannen zinnen dan ook al snel op wraak.

Fight Club (1999)
Regie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter, e.a. | Te zien op: Amazon Prime Video
Jack, een maatschappelijk ontwortelde schade-expert, ontmoet in het vliegtuig de nog vreemdere zeepverkoper Tyler, die in de kelder van een nachtclub vechtbijeenkomsten blijkt te organiseren voor mannen. Zelfdestructie om vrij te zijn, noemt hij het. Langzaamaan wordt Jack steeds verder in de wereld van Tyler meegezogen.

Captain America: The Winter Soldier (2014)
Regie: Joe en Anthony Russo | Cast: Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie, e.a. | Te zien op: Disney+
Wanneer Steve Rogers ontdekt dat veiligheidsorganisatie S.H.I.E.L.D. wordt geïnfiltreerd door een groep onzuivere figuren, komt de supersoldaat samen met Black Widow en de gevleugelde nieuwkomer Falcon in actie om hen te ontmaskeren. De helden worden echter gedwarsboomd door een professionele huurmoordenaar, die er alles aan doet om hen te stoppen.Lees ook:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair