De Top-3 best bekeken films op Netflix

Dit zijn vandaag de drie meest populaire films in Nederland.

Benieuwd welke films momenteel het meest worden bekeken op Netflix in Nederland? Dit is de Top 3!

#1 The White Tiger (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ramin Bahrani | Cast: Adarsh Gourav, Rajkummar Rao, Priyanka Chopra, e.a.
Balram, een bediende uit een lage kaste in India, werkt voor het rijke koppel Ashok en Pinky. Hoewel hij er alles aan doet om ervoor te zorgen dat hij onmisbaar is, komt hij er langzaamaan achter dat zijn meesters eigenlijk maar nauwelijks om hem gegeven. Balram besluit het daarom over een andere boeg te gooien en groeit dankzij zijn vindingrijkheid en gluiperigheid - tegen alle verwachtingen in - uit tot succesvol zakenman.


Lees ook:


#2 Outside the Wire (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mikael Håfström | Cast: Damson Idris, Anthony Mackie, Emily Beecham, e.a.
Wanneer dronepiloot Harp een direct bevel negeert en er door zijn schuld twee soldaten sneuvelen, wordt hij naar het front in Oekraïne gestuurd om daar de realiteit van oorlogsvoering met eigen ogen te kunnen zien. Daar krijgt hij samen met een androïde-officier genaamd Leo de taak om een aantal kernwapens op te sporen voordat deze in handen vallen van een rebellengroep.

#3 We Can Be Heroes (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Rodriguez | Cast: Pedro Pascal, Christian Slater, Priyanka Chopra, e.a.
Wanneer de Heroics een buitenaardse invasie proberen te voorkomen, worden ze overmeesterd en gevangengenomen door aliens van de planeet Ogima. De kinderen van deze superhelden besluiten hun krachten te bundelen om hun ouders te bevrijden en de aarde te redden.


Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair