3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Kick-Ass (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Vaughn | Cast: Aaron Taylor-Johnson, Chloe Moretz, Nicolas Cage, e.a.
Dave is een sukkelige scholier en stripboekfanaat. Als de gemaskerde held Kick-Ass probeert hij goede daden te verrichten, maar bij de eerste keer gaat het al mis. Toch geeft hij niet op. Dave ontmoet op zijn pad enkele bijzondere medestanders, waaronder het vechtgrage meisje Hit-Girl, en de nodige tegenstanders, die hij binnen zijn kunnen als superkrachtloze held probeert te stoppen.

The Devil All the Time (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antonio Campos | Cast: Tom Holland, Robert Pattinson, Riley Keough, e.a.
Knockemstiff, Ohio. Arvin Russell, de zoon van een gekwelde oorlogsveteraan, groeit op het platteland op als man van goede wil. Desondanks wordt hij bijna continu geconfronteerd met het kwaad, dat in alles en iedereen lijkt te schuilen. In een poging om zijn naasten en zichzelf te beschermen, krijgt hij te maken met een smeerlap van een dominee, corrupte sheriff en rondtrekkend moordenaarsechtpaar.

Dallas Buyers Club (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jean-Marc Vallée | Cast: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto, e.a.
Ron Woodroof is een snuivende, gokverslaafde, rondneukende cowboy en bovendien een enorme homofoob en seksist. Het leven van Woodroof komt volledig op zijn kop te staan wanneer hij te horen krijgt dat hij aids en hooguit nog een maand te leven heeft. Daar laat hij het echter niet bij zitten. Samen met een flamboyante travestiet zet hij een handel in illegale medicijnen op om zichzelf te redden en verrijken.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair