3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst!

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Bridesmaids (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Feig | Cast: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Melissa McCarthy, e.a.
Lillian staat op het punt om te trouwen en heeft haar beste vriendin Annie, die behoorlijk door het leven struikelt, aangesteld om het feest te organiseren. Annie besluit de hele groep bruidsmeiden mee te nemen op een wilde trip met als eindstation Lillians grote huwelijksdag.


Lees ook:


Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Leitch | Cast: Dwayne Johnson, Jason Statham, Vanessa Kirby, e.a.
Luke Hobbs en Deckard Shaw worden gedwongen om - met de tegenzin - samen te werken om een meesterdief te stoppen die een gruwelijk virus in handen heeft. Dat is een race tegen de klok, want de tegenpolen moeten zien te voorkomen dat de bionische anarchist Brixton het in handen krijgt, omdat deze kwade plannen heeft die de hele mensheid bedreigen.

Haunt (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Beck en Bryan Woods | Cast: Katie Stevens, Will Brittain, Lauryn Alisa McClain, e.a.
Een groepje studenten bezoekt met Halloween een afgelegen spookhuis. Daar worden ze welkom geheten door gemaskerde mannen, die hen meteen de stuipen op het lijf jagen. Binnen blijkt het horrorhuis een groot labyrint te zijn, vol valstrikken. Al snel is het de jongeren duidelijk dat ze in een levensecht kat-en-muisspel zijn beland en moeten vechten voor hun leven.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair