Netflix

De Top-3 best bekeken films op Netflix

Dit zijn vandaag de drie meest populaire films in Nederland.

door Jeffrey Kouters om 18:21 in Netflix
De trendinglijst op Netflix blijft gedomineerd worden door de drie zelfde films. Er zijn dan ook geen veranderingen ten opzichte van het weekend. Nog niet op hoogte van welke films momenteel het meest worden bekeken op Netflix in Nederland? Dit is de Top 3!

#1 Outside the Wire (2021)
Regie: Mikael Håfström | Cast: Damson Idris, Anthony Mackie, Emily Beecham, e.a.
De Amerikaanse dronepiloot Harp ziet hoe pro-Russische rebellen in Oekraïne een kernwapen in stelling brengen. Hij besluit tot actie over te gaan, maar dat gaat gruwelijk fout. Harp wordt als straf zelf naar het front gestuurd, waar hij samen met de robotsoldaat Leo de missie krijgt om de vijandige milities te stoppen.

#2 We Can Be Heroes (2020)
Regie: Robert Rodriguez | Cast: Pedro Pascal, Christian Slater, Priyanka Chopra, e.a.
Wanneer de Heroics een buitenaardse invasie proberen te voorkomen, worden ze overmeesterd en gevangengenomen door aliens van de planeet Ogima. De kinderen van deze superhelden besluiten hun krachten te bundelen om hun ouders te bevrijden en de aarde te redden.

#3 Line of Duty (2019)
Regie: Steven C. Miller | Cast: Aaron Eckhart, Courtney Eaton, Ben McKenzie, e.a.
Politieagent Frank Penny is op zoek naar verlossing. Wanneer de elfjarige dochter van zijn chef ontvoerd wordt, besluit hij alles op alles te zetten om haar te vinden en haar te bevrijden uit de handen van haar geschifte kidnapper. Tijdens deze zoektocht wordt Penny op de voet gevolgd door de jonge journaliste Ava Brooks, die de gehele operatie livestreamt.Lees ook:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair