'Godzilla vs. Kong' breekt belangrijk record voor Warner Bros.

'Godzilla vs. Kong' breekt belangrijk record voor Warner Bros.

Een mooi record voor Godzilla vs. Kong.

De trailer van Godzilla vs. Kong beleefde voor Warner Bros. het grootste trailerdebuut ooit. Meer dan 15 miljoen mensen zagen de eerste bewegende beelden van de film binnen 24 uur na het debuut ervan.

In de trailer kregen we voor het eerst beelden van het aankomende gevecht tussen Kong en Godzilla. En dat belooft wel wat. Kong is, zo lijkt het, de held, waar Godzilla de schurk van de film is.

Een geketende Kong
Opvallend aan de trailer was dat het geheel begon met Kong in ketens. Hij werd op een vliegdekschip vervoerd, vermoedelijk van Skull Island weg naar een plek om het tegen Godzilla op te nemen. Nou, dat gaat gebeuren en daarvan konden we al een paar momenten zien in de trailer.

Dat zoveel mensen naar de trailer gekeken hebben, is goed nieuws voor Warner Bros. De trailer werd uiterst veel bekeken, vergeleken met andere video's:



Godzilla vs. Kong wordt straks zowel in de bioscopen uitgebracht, als op streamingdienst HBO Max. Wanneer de film in Nederland te zien zal zijn is nog niet helemaal zeker. In de Verenigde Staten vindt het debuut over twee maanden plaats.

NieuwsFilm

meest populair