Algemeen

[POLL] Naar welke comic-verfilming kijk je het meest uit?

door FilmTotaal op 04.10.2006 om 18:32 in Algemeen
[poll 87]

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

geertvdheide

Avatar

Ik kan haast niet kiezen! Nu ik ze allemaal zo op een rijtje zie, blijkt dat er echt veel goeds aan gaat komen. Veel van deze comic-films zouden nog best eens de middenmoot kunnen gaan ontstijgen.

Ik kijk vooral uit naar Sin City 2, The Dark Knight, Spider-man 3 en Hellboy 2. Die films gaan vast meer brengen dan een typisch heldenverhaaltje met veel actie. Enkelen in het rijtje ken ik nog niet, dus wie weet zitten er meer toppers bij.

Trouwens, ik mis Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. Niet dat ik daar nu bijzonder naar uitkijk, want meer dan vermakelijk was het origineel niet. Maar toch...

Sauron

Avatar

Sin City 2, bij verre:D

Webjoker

Avatar

Ik heb gekozen vor Sin City maar de totale top 5 wil ik in de bioscoop gaan zien.

tukkerstein

Avatar

Waarom nu comic ipv stripboek?

Ik kijk he tmeest uit naar spiderman 3. Over SIn City veel goede dingen gehoord, ik ga deel 1 binnenkort maar eens huren, of kijken op tv, waarschijnlijk zal ie volgend jaar wel op de televisie in premiere gaan.

Wuz0r

Avatar

Waarom geen Transformers?!??!

BadBlood

Avatar

Transformers is geen comic verfilming.

Illuvatar

Avatar

300, maar dat is vanzelfsprekend. Smiley face

lgonggr

Avatar

Gawds, ik zit echt al een jaar reikhalzend uit te zien naar 300. Er is ook een stokoude andere verfilming, maar die heb ik nog niet gezien.

Rarara

Avatar

Dark knight? das toch batman? daar is pas een film van geweest.
geef mij maar een historisch drama als 300. Ik ben heel benieuwd hoe ze zo'n fascistoide cultuur als de spartanen gaan verbeelden.

geertvdheide

Avatar

@rarara: The Dark Knight is inderdaad de nieuwe Batman-film, het vervolg op Batman Begins. Ik kijk zelf erg uit naar deze film!

Die film 300 zal ik eens in de gaten houden, dat moet haast wel iets speciaals worden Smiley face

Megalomaniac

Avatar

Ik kan absoluut niet kiezen.. Sin City 2, Spider-Man 3, The Dark Knight, Iron Man, 300; ik kijk er allemaal naar uit!

Miekie

Avatar

Spiderman > Sin City ?!
Kan iemand mij eens uitleggen wat er zo goed is aan spiderman, ik vind het maar niks. Die sneue peter parker, die door een pakje ineens superheld word. Totaal ongeloofwaardige meuk!

Deweb

Avatar

Hij wordt superheld door een spin, nog ongeloofwaardiger maar het blijft een betere beredenering. Al vind ik de special effects echt waardeloos (Alfred Molina is echter geweldig als Doc. Ock).

Doe mij maar HellBoy 2. Lekkere one-liners van Ron Perlman en een goed tempo zonder echt gehang. Al ben ik bang voor de sprookjes-achtige verhaallijn die we laatst mochten lezen.

Miekie

Avatar

Met het gevaar een ouwe zeur te worden : Hellboy kwam ik ook al niet door. Tweemaal geprobeerd en tweemaal op de helft uitgezet. Ik weet het niet, de aandacht verslapt gewoon door dat superheldengebeuzel gemixt met 'normale' probleempjes.
Sin City vind ik echter helemaal geweldig, misschien omdat het wat meer comic-gefilmd is ook!

Mesa

Avatar

Ik heb eerder op spiderman gestemd, maar nu ik de trailer van 300 gezien heb, heb ik er al spijt van. wat een topfilm moet dat gaan worden zeg!

Random

Avatar

Miekie "Met het gevaar een ouwe zeur te worden : Hellboy kwam ik ook al niet door. Tweemaal geprobeerd en tweemaal op de helft uitgezet. Ik weet het niet, de aandacht verslapt gewoon door dat superheldengebeuzel gemixt met 'normale' probleempjes.
Sin City vind ik echter helemaal geweldig, misschien omdat het wat meer comic-gefilmd is ook!"

Ik heb precies het zelfde bij superhelden films, sin city2 en 300 kijk ik wel erg naar uit.

Thyplosion

Avatar

De beste comic-verfilming ooit vind ik V for Vendetta, maar Batman begins, was echt prachtig.Ik denk dat Dark Knight echt te wreed wordt!
Batman Begins: [rating 4.0]
V for Vendetta: [rating 5.0]
Spiderman 1: [rating 3.0]
Spiderman 2: [rating 3.5]
Hellboy: [rating 2.5]
Hulk: [rating 3.0]
Sin City: [rating 3.5]

Dajjal

Avatar

Spider man 1 and 2 zijn de shittest movies dat ik ooit heb gezien doe mij liever een Hulk vervolg en Hellboy. Die 2 movies vond ik wel better dan die spider gedoe. :O :r

NieuwsFilm

meest populair