Eeuwige 'Baywatch'-babe Pamela Anderson nu weer stiekem getrouwd met haar bodyguard

Eeuwige 'Baywatch'-babe Pamela Anderson nu weer stiekem getrouwd met haar bodyguard

Het is haar tweede huwelijk in minder dan één jaar tijd.

Pamela Anderson is voor de zesde keer van haar leven in het huwelijksbootje gestapt. Dit keer is de gelukkige haar bodyguard Dan Hayhurst, voor wie ze romantische gevoelens begon te krijgen tijdens de lockdown.

Pamela Anderson (53) - bij het publiek voor eeuwig bekend als Baywatch-spetter - heeft in het diepste geheim op kerstavond haar jawoord gegeven aan Dan Hayhurst, wiens leeftijd onbekend is en oorspronkelijk bouwvakker van beroep is. De ceremonie vond gewoon thuis bij Anderson plaats op Vancouvereiland, Canada.

Tweede huwelijk binnen één jaar
Anderson maakte begin vorig jaar in minder dan twee weken tijd zowel een huwelijk als scheiding mee. In januari stapte ze namelijk in het huwelijksbootje met filmproducent Jon Peters (75), om deze begin februari alweer te laten zinken. Peters ging drie weken later - met enige moeite - op zijn knieën voor de veel jongere Julia Bernheim.

Zien: trouwfoto's
De Daily Mail heeft de foto's van Anderson toegestuurd gekregen.

Duidelijk is dat de actrice straalt en tot over haar oren verliefd is. En aangezien Anderson en Hayhurst dankzij de lockdown al een ultieme relatietest hebben doorstaan, is het niet onredelijk om aan te nemen dat haar huwelijk nu langer standhoudt.

Het is haar gegund.

NieuwsFilm

meest populair