Jared Leto tempert verwachtingen rond 'Morbius': Is de film wel de moeite waard?

Jared Leto tempert verwachtingen rond 'Morbius': Is de film wel de moeite waard?

Het is op z'n best een popcornfilm, lijkt het zo.

Jared Leto doet een opmerkelijke uitspraak over Morbius. De film komt nu pas in de loop van 2022 uit in de bioscopen, wat nogal laat is voor een productie die al af is.

Maar dat feit weerhoudt Leto er niet van om over het project te vertellen. Het opmerkelijke is dat hij er niet dolenthousiast over klinkt. Sterker nog, hij lijkt de verwachtingen bijna te willen temperen.

Niet perfect
"Je hebt altijd met hoge druk te maken," aldus Leto in een interview. "Je hebt de tijd die tegen je werkt. Het zijn dure films om te maken. En dus staan alle beslissingen die je moet nemen vaak onder grote druk. Dat kan behoorlijk stressvol zijn, maar hoort volgens mij bij dit soort grote projecten. Je begint nooit echt met een mooi script."

"Je begint met hoop en een droom en het idee van iets," ging Leto verder. "En je probeert er iets van te maken dat zo mooi mogelijk is, binnen de tijd die je hebt."

Dat betekent dus vermoedelijk dat het geen topfilm wordt. Toch denkt Leto dat het een prima project is om in de bioscoop te zien, als dat eenmaal mogelijk is: "Ik denk dat het een film is waarvan mensen kunnen denken: 'Laten we naar de bioscoop gaan, wat plezier hebben en genieten van een grote Hollywood-film.'"

NieuwsFilm

meest populair