Luca Guadagnino wil opnieuw samenwerken met Timothée Chalamet voor horror-/liefdesfilm

Luca Guadagnino wil opnieuw samenwerken met Timothée Chalamet voor horror-/liefdesfilm

Na 'Call Me by Your Name' lijkt het dat de twee ook aan de slag gaan met 'Bones & All'.

Regisseur Luca Guadagnino wist hoge ogen te gooien met zijn film Call Me by Your Name. De hoofdrol was weggelegd voor Timothée Chalamet. De samenwerking was blijkbaar goed bevallen, want nu lijkt het erop dat ze misschien weer opnieuw samen gaan werken.

Guadagnino heeft Chalamet namelijk op het oog voor zijn nieuwe film, Bones & All. Het script is afkomstig van David Kajganich. Hij trad eveneens op als de scenarist voor Guadagnino's Suspiria.

Wat te verwachten
Nog niet erg veel is bekend over Bones & All. Zo wordt de film beschreven als een horror/liefdesverhaal, maar over het plot is nog niks onthuld. Naast Chalamet zou ook actrice Taylor Russell (o.a. bekend van Escape Room en Waves) voor een belangrijke rol in aanmerking komen.

Guadagnino zit niet bepaald stil. Nog niet zo heel lang geleden bracht hij de serie We Are Who We Are uit en hij heeft alweer getekend voor een nieuwe series, genaamd Brideshead Revisted.

Momenteel werkt hij eveneens aan een nieuwe Scarface en Lord of the Flies-film. Eerder liet hij ook al weten een biopic te willen maken over de legendarische Hollywoodpooier Scotty Bowers.

Daar bovenop komt ook nog eens het Call Me by Your Name-vervolg, genaamd Find Me, waar de originele cast normaal gesproken voor zal terugkeren, waaronder dus ook Chalamet. De 25-jarige acteur heeft het eveneens erg druk. Hij zal te zien zijn in The French Dispatch, Don't Look Up en natuurlijk Dune.

NieuwsFilm

meest populair